Miley Cyrus je v klipu k "Younger Now" za Elvise

23.08.2017 13:05 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Miley Cyrus je sice teprve čtyřiadvacet let, ale protože její hudební kariéra už trvá relativně dlouho, stihla se od disneyovské Hanny Montany prosmýknout na stranu popového rebelství v podobě desky "Miley Cyrus And Her Dead Petz" a nyní se zase vrací o trochu zpět. A trochu jinam.

Už předprázdninový singl "Malibu" ukázal, že Miley chce být nyní na chvíli spíše za hodnou holku a že znovu objevila i country. V aktuální novince "Younger Now", která dala jméno i celé nové desce, je tento příklon stejně patrný, i když v něm nechybí ani jasná popová melodie a částečně i aranžmá. Písnička je podpořena skvělým videoklipem, o který se postarala Diane Martel. Zpěvačka v něm hraje někoho jako Elvise a v kontextu názvu písničky jsou všichni herci a tanečníci ve videu ve věku, v jakém by asi nyní byl právě Presley. Jediná mladá je Miley, protože se cítí "younger now".

Všechny tři dosud zveřejněné písničky (včetně balady "Inspired") ukazují, že Miley Cyrus pozvolna nachází kompromis mezi naprostou komercí ze svých počátků a pro mnohé fanoušky neposlouchatelným experimentováním. Celé album "Younger Now" tak může být v současné záplavě generického popu příjemným zpestřením.

Nová deska Miley Cyrus, která vyjde 29. září, bude obsahovat tyto skladby: Younger Now, Malibu, Rainbowland feat. Dolly Parton, Week Without You, Miss You So Much, I Would Die For You, Thinkin', Bad Mood, Love Someone, She's Not Him, Inspired.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY