Část nové desky Queens Of The Stone Age omylem vyšla na debutu Gordi

21.08.2017 14:51 - Ondřej Kocáb | foto: nme.com

Velký omyl se udál v lisovně Secretly Group, ve které vinylové desky svých interpretů vyrábějí labely Matador Records a Jagjaguwar. 25. srpna totiž u zmíněných společností vycházejí mimo jiné i nahrávky Queens Of The Stone Age "Villains" a australské muzikantky Sophie Payten a.k.a. Gordi "Reservoir". Během lisu však došlo k chybě a deska "Reservoir" tak byla některým fanouškům odeslaná s nezvyklou chybou. Jedna strana vinylu totiž obsahuje skladby jiného interpreta.

Ano, tři skladby Queens Of The Stone Age, navíc všechny doposud neuveřejněné, jsou obsahem b-strany alba této elektro-folkové zpěvačky. Jde o písně "Fortress", "Head Like A Haunted House" a "Un-Reborn Again", které patří na očekávanou novinku stoner-rockerů z Kalifornie. K této nepříjemnosti se vyjádřil i sám spoluzakladatel Secretly Group Chris Swanson: "Jde o vadu, kterou se snažíme usilovně a co nejrychleji vyřešit. Není to poprvé, co se něco podobného stalo, ale všichni doufáme, že naposledy."

Z těchto nepovedených kusů se tím pádem okamžitě stává limitovaná edice a docela zajímavý sběratelský kousek. Sama zpěvačka situaci však bere s nadsázkou a na svém twitteru k situaci zavtipkovala: "Předpokládám, že si toho lidé buď nevšimnou nebo ocení ten dynamický posun." Také sama vlastníkům tohoto nepovedeného vydání nabídla dvacet dolarů za jednu kopii.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY