Pink vydá v říjnu nové album. Desku ohlašuje nádherným singlem "What About Us"

11.08.2017 11:11 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Už tím, že Pink přijala roli jednoho z headlinerů letošního Sziget, muselo být všem jasné, že zpěvačka něco chystá. Před pár dny začala opět aktivně fungovat na sociálních sítích, do médií se dostalo několik střípků informací o natáčení nového klipu, a tak milióny fanoušků po celém světě čekaly na 10. srpen, kdy zpěvačka slibovala zveřejnění důležitých novinek.

Pink - Beautiful Trauma
© facebook interpreta
A stalo se. Sedmatřicetiletá matka dvou dětí vydá v říjnu již sedmé studiové album, které pojmenovala "Beautiful Trauma". Kolekci třinácti písní, se kterou se zpěvačka nejspíše i vydá na velké světové turné, vévodí pilotní singl "What About Us", který byl okamžitě nasazen do rádií. Zároveň rozjela i předobjednávky své novinky a všem, kteří si nástupce alba "The Truth About Love" objednají digitálně, nový singl dává k okamžitému stažení.

Song "What About Us" je jasným hitem na první dobrou. Podle zahraničních médií jde navíc o jednu z nejsilnějších písní, kterou kdy zpěvačka natočila. Klubová balada útočí nejen chytlavou melodií, která se již po prvním poslechu dostane pod kůži, ale i melancholií v textu, o který se krom Pink postaral i americký zpěvák Johnny McDaid. Třetím v týmu byl britský hudebník Steve Mac, který si vzal na starosti i produkci.

Dodejme, že "Beautiful Trauma" si budeme moci koupit od 13. října a nabídne tyto songy: Beautiful Trauma, Revenge, Whatever You Want, What About Us, But We Lost It, Barbies, Where We Go, For Now, Secrets, Better Life, I Am Here, Wild Hearts Can't Be Broken, You Get My Love.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY