Fall Out Boy odkládají "Manii" až na příští rok

05.08.2017 14:23 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Frontman kapely Fall Out Boy Patrick Stump na svém twitterovém účtu informoval o změnách v datu vydání nové desky. Docela překvapivá novinka (vzhledem k velkému promu, jakému se album "Mania" doteď těšilo), dorazila jen pár dní po vydání videoklipu ke druhému singlu "Champion". Důvodem odkladu je prý příliš uspěchaný termín.

Je však pravdou, že po comebacku v roce 2013 jsou Fall Out Boy k nezastavení. Jejich návrat se "Save Rock And Roll" byl doprovázen videoklipy, tvořícími jedno velké dějství k celému albu. Ihned po následném turné kapela připravila další desku. "American Beauty/American Psycho" je ukázalo ve zcela jiném světle a protlačilo dokonce i do komerčnějších rádií. Letos po necelých dvou letech poté vyšly další dva singly. Sedmá řadová deska však nevyjde původně plánovaného 15. září, ale podle nových plánů až v lednu.

"Posouváme datum vydání dopředu na 19. ledna. Je to docela šok, ale mluvili jsme spolu o tom hodně dlouho a myslíme si, že je to to nejlepší rozhodnutí. Vím, že jsme měli přijít s nějakým zajímavým příběhem, něco jako že studio vybouchlo a já vběhl dovnitř, abych zachránil Petovu basu nebo něco takového. Případně že nám mimozemšťani ukradli pásky. Určitě by to byla sranda, ale pravdou je, že prostě chceme, aby byla deska co nejlepší a to nezvládneme za pár týdnů."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY