V novince Cosmic Gate "Tonight" se převážně tančí, driftuje a líbá

03.08.2017 16:12 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Před několika týdny jsme informovali o nadcházejícím vydání kompletu "Materia Chapter One & Two", který mají na svědomí němečtí Cosmic Gate. Toto duo vydá první zářijový den druhý díl projektu "Materia", který bude čítat celkem devět položek. I přesto, že před pár dny představili společný song s Markusem Schulzem pojmenovaný "AR", propagace této desky se aktuálně točí kolem singlu "Tonight".

O vokály pro tuto píseň byla opětovně požádána australská zpěvačka Emma Hewitt, která s Cosmic Gate natáčela v minulosti již několikrát. Její hlas je využíván DJi a trance producenty s železnou pravidelností, což potvrzují úspěšná spojení například s Arminem van Buurenem, Dash Berlinem, Sergem Devantem nebo Andrew Rayelem.

V souvislosti s Cosmic Gate z toho byl doposud vždy obrovský hit a podobně se to vyvíjí i u novinky "Tonight", která již duní v předních světových klubech a stala se součástí setů mnoha předních DJů. Úspěch písně nyní podporuje i videoklip, který zachycuje čtyři různé příběhy mladých lidí. Žádnou větší myšlenku ve vizuálu nehledejte, za pochvalu však stojí skvělý střih a efektivně zpomalené záběry.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY