The Killers prozradili vše o své nové desce "Wonderful Wonderful"

01.08.2017 15:40 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak poslední týdnu ukazují, letošní podzim bude v rámci hudebního show businessu ve znamení mnoha hodně očekávaných comebacků. Jedním z těch nejsledovanějších je návrat kapely The Killers. Ta vydá nové studiové album, o kterém v minulých dnech konečně prozradila všechny podrobnosti.

The Killers - Wonderful Wonderful
© facebook interpreta
Deska pojmenovaná "Wonderful Wonderful", která bude pátým řadovým albem této čtveřice z Las Vegas, se na trhu objeví již 22. září a kromě digitální bude mít i čtyři fyzické verze. Standartní CD bude obsahovat deset písní, stejný počet songů najdeme i na vinylu. Jak už bývá zvykem, fanoušci budou mít na výběr i deluxe verzi - ta bude mít taktéž formát CD, popřípadě budete moci do sbírky zakoupit i deluxe dvojvinyl. Rozšířené verze, jejichž náklad bude částečně limitovaný, budou navíc obsahovat jednu bonusovou píseň a dva remixy. Pokud si vystačíte pouze s digitální verzí, na webu kapely si k ní v rámci balíčku můžete pořídit i speciální limitované tričko.

V tuto chvíli album “Wonderful Wonderful“ kapela propaguje singlem "The Man", který představila před několika týdny. Všem, kteří si album předobjednají, ale uvolnila z desky i song "Run For Cover", jež dostanou k okamžitému stažení.

Pro úplnost ještě přidejme i kompletní tracklist: Wonderful Wonderful, The Man, Rut, Life To Come, Run For Cover, Tyson vs. Douglas, Some Kind Of Love, Out Of My Mind, The Calling, Have All The Songs Been Written? + deluxe bonus tracks: Money On Straight, The Man (Jacques Lu Cont Remix), The Man (Duke Dumont Remix).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY