Machine Gun Kelly vzdává v "Numb" hold svému hudebnímu vzoru

01.08.2017 11:48 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Nedávná smrt frontmana Chestera Benningtona z Linkin Park zasáhla snad celý hudební svět. Za posledních deset dní vznikly stovky či tisíce coververzí jejich písní, a to nejen z řad fanoušků, ale i hudebních kolegů. Například Markus Schulz právě zveřejnil trubite remix písně "In The End", který navíc nabízí k bezplatnému stažení, avšak jednu z nejdojemnějších předělávek právě představil Machine Gun Kelly.

Tento americký rapper měl ke kapele v posledních měsících hodně blízko, neb si ho vybrala jako speciálního hosta na evropské i americké turné. Díky tomu s Chesterem a jeho kolegy trávil hodně času, což se ukázalo i v rámci pražského Aerodomu, kde se Machine Gun Kelly zdržoval v jejich blízkosti a i jejich vystoupení sledoval se zájmem z pozadí pódia.

Proto není divu, že smrt Chestera nese velmi těžce a měl potřebu svůj obdiv této kapele vyjádřit i hudbou. Z repertoáru Linkin Park si vybral hit "Numb", který však natočil pouze za doprovodu klavíru a houslí. Americký rapper není zrovna žádný velký zpěvák, z jeho interpretace je však cítit opravdovost a úcta, kterou vůči Chesterovi i celé kapele cítil. To potvrdil i krátkou zprávou pod videem "Navždy fanouškem. Odpočívej pokojně, Chestere."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY