Kesha udělala za minulostí tlustou čáru nádhernou baladou "Praying"

07.07.2017 14:10 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Zpěvačka Kesha nemůže poslední léta považovat za šťastná. Soudní proces s Dr. Lukem pro ni neskončil dobře, zpěvačka trpěla velkými depresemi, které řešila prášky, což mělo za následek i hodně kil navíc. Poslední dobou ale na sobě začala opět pracovat - chodila pravidelně cvičit, snažila se najít chuť znovu žít, hledala vnitřní rovnováhu a z rebelské popové hvězdy se pomalu proměnila v ženu.

Bez větší propagace, tedy jen po předchozím upozornění na sociálních sítích, v tomto týdnu představila song "Praying", který je prvním počinem zpěvačky po téměř čtyřech letech. Zmiňovaná píseň je zároveň pilotním singlem nadcházející desky "Rainbow", která vyjde pod hlavičkou Sony Music již 11. srpna. Zpěvačka se do krásné a dojemné písně, kterou napsala s australským hudebníkem Benem Abrahamem a americkým DJ a producentem Ryanem Lewises, pokusila vměstnat všechny své pocity méněcennosti a deprese, kterými poslední léta procházela.

Důvěryhodnost baladě, kterou by Kesha mohla opětovně nastartovat svoji kariéru, dodává klip, jehož režie se ujmul osvědčený švédský režisér Jonas Åkerlund. Ten jej situoval částečně do černobílého provedení, kontrast pak vytváří nadměrně barevné záběry, kdy se zpěvačka prezentuje mimo jiné jako padlý anděl. Tohle vypadá opravdu na velký návrat!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY