Petr Bende vyrazí na Vánoční turné s hostem Františkem Segradem

06.07.2017 12:55 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Petr Bende momentálně pilně objíždí letní festivaly, ale přitom už myslí i na tradiční vánoční turné. Po dvaceti letech od úplně prvního vánočního koncertu ve Zbraslavi u Brna se jedno vystoupení rozrostlo na velkou koncertní šňůru, kde se přes dvě hodiny hraje a zpívá jak na popovou tak na lidovou notu.

Petr Bende plakát
© facebook interpreta
Mimo písní z Bendeho repertoáru dochází pravidelně i na vánoční koledy, které dostávají leckdy netradiční hudební kabátek, světové hity a přichází i množství hostů. Letos bude tím hlavním František Segrado, který se stal širšímu publiku známý v souvislosti se spoluprací na deskách Michala Horáčka a Petra Hapky.

Kapelu Petra Bendeho rozšíří i cimbálová muzika. Grajcar tentokrát vystřídá Cimbálová muzika Gromba, složená z pěti mladých hudebníků, spolupracujících s Michalem Grombiříkem, který s Petrem Bendem hrál už na loňském turné. Nebudou chybět ani místní pěvecké sbory.

Termíny koncertů jsou k mání na oficiálním webu zpěváka. Předprodej vstupenek na některá vystoupení je k dispozici na webu TicketLive.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY