Obyčejná brněnská holka s neobyčejným hlasem Katie Kei natočila v Los Angeles několik písní

27.06.2017 16:05 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Její příběh je splněným snem mnoha dívek po celém světě. Obyčejná holka z Brna, která se díky svému neobyčejnému hlasu, nespornému nadání a neskutečné píli prosadila v obrovské konkurenci na mezinárodních talentových soutěžích a dostala příležitost natáčet své písně v nahrávacím studiu v americkém Losa Angeles. Kateřině Kolčavové se to podařilo v jejích sedmnácti letech. Teprve před několika dny se z natáčení v USA vrátila se spoustou zážitků a nových kontaktů zpět do České republiky. Na české a mezinárodní hudební scéně tak vychází nová hvězda, která vystupuje pod uměleckým jménem Katie Kei.

Poprvé se její talent výrazněji projevil už v devíti letech, kdy vyhrála konkurz do představení "Tři mušketýři" v Městském divadle v Brně. Na jeho prknech pak později ztvárnila i další role ve hrách "Bídníci", "Nahá múza" a před sedmi lety zde získala svou vůbec největší dětskou roli v muzikálu "Marry Poppins". Hra později hostovala i v pražském divadle Hybernie, kde si Katka zahrála po boku Moniky Absolonové.

Kromě divadla se začala intenzivně věnovat i sólovému zpěvu, pracovala na sobě a postupně vyhrála několik tuzemských pěveckých soutěží - Jihočeský vrabčák, Česko zpívá nebo Slavíci ve školní lavici. Za svůj největší dosavadní úspěch považuje účast na celosvětové soutěži WCOPA (World Championships of Performing Arts) v USA, což je Mistrovství světa v interpretačním umění, které se každoročně koná v Hollywoodu. Tam získala pět medailí, ale především v obrovské konkurenci několika stovek soutěžících postoupila mezi pětici nejlepších juniorských zpěváků do finální show vysílané živě do celého světa. Získala tak i nominaci pro další rok, kterou využila a vrátila se v roce 2016 ve velkém stylu. Kromě několika dalších medailí získala také prestižní nabídku od amerického producenta v hodnotě pět tisíc amerických dolarů. Na konci letošního května odletěla nahrát tři své písně do studia v Los Angeles.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY