Ferry Corsten vydal v tichosti nové dvojalbum "Blueprint", nyní přidal i knihu

25.06.2017 10:37 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Holandský DJ a producent Ferry Corsten se v posledních měsících pomyslně vrátil na výsluní, když po letech oživil svůj úspěšný projekt Gouryella. V červnu se bez předchozího varování vrátil s novou autorskou deskou, na kterou připravil tolik materiálu, že se jedná nakonec o dvojalbum. Nyní přidává další střípek v podobě doprovodné knihy.

Ferry Corsten - Blueprint
© facebook interpreta
Ferryho nové album dostalo název "Blueprint" a čítá na dvou nosičích celkem sedmnáct položek. Mezi hosty najdeme například zpěváka Erica Lumiera nebo zpěvačku HALIENE, kterou zasvěcení mohou znát ze spolupráce s Garethem Emerym nebo projektem ATB. Pomyslným bonusem je song "Venera (Vee's Theme)", tedy aktuální singl již zmiňovaného projektu Gouryella.

Aby třiačtyřicetiletý Corsten fanouškům vznik nové desky "Blueprint" co nejvíce přiblížil, vydal před pár dny i stejnojmennou knihu. Ta obsahuje scénář, text i vizuální podobu každé z nových písní, které sám autor rozdělil do sedmnácti samostatných kapitol.

Nové album Ferry Corstena bohužel v našich obchodech seženete jen ve výjimečném případě, proto ji doporučujeme zakoupit například zde. Pokud toužíte i po knize, která je ke koupi v limitovaném nákladu tří stovek kusů, zkuste to zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY