Michal Hrůza ukončí své turné po zámcích v Telči

05.06.2017 11:33 - Milan Menčík | foto: Jiří Hroník

Michal Hrůza se vydal na turné po zámcích. Poslední zastávkou bude 17. června Telč. Slavit je co, jednak Hrůza působí na hudební scéně už dvacet let a hlavně chce představit nové album "Sám se sebou". Nezapomene ani na hity, z nichž některé ("Černý brejle", "1+1", "Zejtra mám") už takřka zlidověly.

"Nemám ambice někoho kopírovat, rozhodně to není kopírka Hradů ani Kryštof kempů, spíš to kopíruje loňskou divadelní šňůru. Jedná se o mimořádnou akci na pěkných místech. Děti se budou moci podívat do zámku, bude pro ně divadelní představení, od 14 hodin začnou koncerty, poslední začnou hrát ve 20 hodin. Navíc se jedná o kombinaci oslav dvaceti let na hudební scéně s novou deskou," vysvětlil zpěvák v nedávném rozhovoru pro náš web.

Programem bude provázet herec Marek Taclík a hlavními hosty budou Tata Bojs, Thom Artway a v roli supportu vystoupí formace Naděje. Nebude chybět ani dětská zóna, kde se mimo jiné nejmladší účastníci pod taktovkou centra Kidtown zúčastní projektu "Škola Písničkou", během kterého si vyzkouší hru na rozličné hudební nástroje. Chybět nebude ani divadelní představení v podání Tomáše Měcháčka a jeho hereckých parťáků s názvem "Sešli se tři a stalo se". Vstupenky jsou k mání zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY