Slovenská zpěvačka Kristína vydává nové album "Mať srdce"

31.05.2017 11:17 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Slovenská zpěvačka Kristína ohlásila vydání nové studiové desky. Po třech letech od výběrového alba "Tie naj" fanouškům nabízí kolekci nových songů, která se na trh dostane pod názvem "Mať srdce" první červnový den.

Kristína - Mať srdce
© facebook interpreta
Novinka se na trhu objeví ve dvou verzích. Ta základní bude čítat sedmnáct položek, mezi kterými najdeme nedávné úspěšné singly "Láska bombová", "Vianočná jahoda, "Si pre mňa best, "Na bieleho koňa" nebo titulní píseň "Mať srdce", která v těchto dnech míří do českého i slovenského rádiového éteru.

Mnohem zajímavější bude pro skalní fanoušky ale deluxe verze, kterou zpěvačka vydává v nákladu pouhých 2017 kusů a je ke koupi pouze na jejím oficiálním webu. Celkem přináší dvacet položek a od té standardní se liší rozdělením písní na dva disky - na rychlé a pomalé. Každé CD má i svůj vlastní booklet a tracklist je doplněn o jednu demo nahrávku z roku 2010 a dva remixy.

"Jsem velmi ráda, že vám po třech letech, co jsem vydala svoji výběrovku 'Tie naj', mohu představit své nové album 'Mať srdce'. Autorsky se na něm podíleli Martin Kavulič, Kamil Peteraj, Marián Kavulič a některé skladby jsem si napsala i já. Do týmu jsem poprvé přizvala i Adama Kuruce, který produkoval více skladeb," dodává sama Kristína, která svoji novinku během léta představí i na mnoha českých a slovenských festivalech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY