AquaBabes letos poprvé létají. Pro video k songu "Tvoje múza" bylo potřeba i kaskadérů

23.05.2017 11:48 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Poslední tři roky se v průběhu jara v rádiích objevuje píseň od tuzemského projektu AquaBabes. Zajímavé je, že pokaždé jej tvoří jiné dívky, které se stanou tváří AquaBabes přesně na dvanáct měsíců, ale úkol mají vždy stejný - v záplavu všech těch přírodních vod, kterých jsou na našem trhu desítky, upozornit na tu jednu jedinou.

Letos se pětice, kterou tvoří Mária, Stiliana, Markéta, Petra a Tereza, snaží zaútočit svým éterickým půvabem a představují se jako múzy. Ty ale moc netančí, sází na klišé v podobě létání v oblacích. Videoklip k písni "Tvoje múza" je zatím nejvýpravnější podívanou, kterou AquaBabes natočily. Za námětem stojí španělský režisér Eduardo Vieitez a vzniku videoklipu předcházela intenzivní příprava s kaskadéry i choreografy. "Natáčení bylo po technické stránce náročnější, ale dívky neztrácely dobrou náladu a pozitivní energii. Je v nich správná kombinace talentu, krásy a nezbytné pokory," uvedl mimo jiné Vieitezo.

Že to dívkám v klipu sluší a vše je dokonalé, je dnes už celkem standard, který se od klipu očekává. Jak to celé ale holky zvládnou před lidmi a ještě k tomu naživo, se budeme moci přesvědčit již 17. června, kdy je čeká premiéra na Staroměstském náměstí v rámci Mattoni koktejl festivalu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY