Robin Schulz ohlašuje nové album skvělým singlem "OK" s Jamesem Bluntem

22.05.2017 14:17 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Německý producent, DJ a remixér Robin Schulz chystá na září tohoto roku vydání nového autorského alba. Deska pojmenovaná "Uncovered" by měla čítat osmnáct položek, mezi kterými nebude chybět nedávný singl "Shed A Light", jenž Robin natočil s Davidem Guettou a seskupením Cheat Codes. Další položkou bude i novinka "OK", pro jejíž nazpívání si Schulz do studia pozval Jamese Blunta.

Ono to vlastně bylo tak trochu obráceně. Autorem songu "OK" je sám Blunt, podíl na vzniku písně má i britský hudebník Steve Mac, který stojí i za mnoha hity Demi Lovato, Shakiry, Kelly Clarkson či kapely One Direction. Ti dodali materiál Schulzovi, který song obohatil o skvělý beat a použil i několik dalších mašinek.

Robin Schulz rozhodně patří mezi ty více nápadité evropské producenty, píseň tak přináší skvělou kombinaci EDM, tropical house a popu, která bude fungovat nejen v klubech, ale (přes trochu zbytečný autotune) ji vcelku dobře přijmou i rádia.

Co se klipu týče, připravte se na trochu sci-fi. James Blunt ve videu znázorňuje muže, který svou blbostí pokazil idylický vztah, leč na dotyčnou ženu ne a ne zapomenout. Rozhodne se tedy pro vymazání paměti. Pomůže to?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY