Dara Rolins avizuje na léto vydání nové desky

22.05.2017 11:55 - Jana Kloučková | foto: Martin Chrz / musicserver.cz

Dara Rolins v současnosti tráví mnoho času ve studiu. Důvod je jasný - natáčení nového alba, na které se čeká už bezmála šest let. Posledním počinem byla zpověď "Stereo", kde si slovenská hvězda víceméně vyřizovala účty se svým bývalým přítelem Matějem Homolou ze skupiny Wohnout.

Známá zpěvačka se v uplynulých letech hojně objevovala buď v hudebních soutěžích v roli porotce nebo se věnovala tvorbě vlastní oděvní kolekce, ročního diáře atp. Mezitím samozřejmě stihla i vydat pár singlů, uveďme například úspěšnou pohádkovou píseň "Chcem znamenie", kde Daru doprovází Český národní symfonický orchestr.

Přítelkyně slovenského rappera Rytmuse velice dbá na udržování kontaktu s fanoušky i mimo pódium. K tomu jí dobře slouží sociální sítě, skrze které si její příznivci mohou každou neděli počíst příspěvky ze Života podľa Dary. Nejen tam, ale také na svém instagramovém profilu nás interpretka čím dál více zásobuje momentkami z nahrávání ve studiu. Co však doposud kromě fotografií ze zákulisí odhalila, je pouze roční období, na které vydání nového materiálu připadne. Jelikož je určeno toto léto, dá se poměrně jasně (i dle posledních singlů) očekávat tanečně laděná deska ve zpěvaččině stylu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY