Roger Waters a Linkin Park lákají k poslechu dalšího XPlaylistu

15.05.2017 09:00 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kto sa v máji potí na poli a modlí v komore, hladom neumre. Frontman Pink Floyd Roger Waters přichází s politickou novinkou "Is This The Life We Really Want?", první od roku 1992, která obsahuje komentáře k modernímu světu a nejistým časům. V únorovém rozhovoru pro Rolling Stones Waters uvedl, že album je inspirováno básní, kterou napsal před volbami v roce 2008, a svůj názor na současného amerického prezidenta vyjádřil na festivalu Desert Trip promítáním Trumpova obličeje při skladbě "Pigs (Three Different Ones)" z alba "Animals" od Pink Floyd. Nadcházející turné s názvem Us & Them bude o odporu nejen k Trumpovi, ale ke všem despotům, diktátorům a zlodějům. Zajímavostí také je, že producentem "Is This The Life We Really Want?" se stal Nigel Godrich (Radiohead, Beck).

K nu-metalu má daleko "One More Light" od Linkin Park, čekejte pop, rap a beaty. Album "One More Light" nahrávali od listopadu 2015 a obsahuje deset písniček. Nový repertoár představí naživo v Praze, 11. června budou hlavní hvězdou Aerodrome festivalu na letišti v Letňanech.

Indiefolkoví The Mountain Goats (na snímku) natočili svou šestnáctou desku "Goths", která se na goth mládež dívá s dospělé perspektivy. Všechny vokály byly nahrány živě pod dohledem Brandona Egglestona (Modest Mouse, Swans), na albu nejsou žádné kytary a hostuje na něm Nashville Symphony Chorus.

Steve Von Till z Neurosis oznamuje návrat sólového projektu Harvestman čtvrtým albem "Music For Megaliths". Vychází kde jinde než u Neurot Recordings, nahráno bylo v jeho studiu The Crow's Nest v severním Idaho a masteroval James Plotkin. Taneční punkáči z New Yorku jménem !!! (aka Chk Chk Chk) se na čerstvém počinu "Shake The Shudder" těší z toho, že "neexistuje žádná taková věc, jako je špatný synth". Keď prejde zamrznutých kuchárka, sadieva sa paprika.

Alba na týden 15. 5. - 21. 5. 2017 jsou k mání na http://www.xplaylist.cz/album/showWeekAlbums:

!!! - Shake The Shudder
AlNamrood - Enkar
Au-Dessus - End Of Chapter
Beastmaker - Inside The Skull
Blackosh - Řvoucí vichry
Chk Chk Chk - Shake The Shudder
Coldcut x On-U Sound - Outside The Echo Chamber
Cult Of Erinyes - Tiberivs
Demen - Nektyr
Do Make Say Think - Stubborn Persistent Illusions
Enslaved - Roadburn Live
Gravetemple - Impassable Fears
Harvestman - Music For Megaliths
Jlin - Black Origami
Land of Talk - Life After Youth
Linkin Park - One More Light
Midnight Odyssey - Silhouettes Of Stars
Pumarosa - The Witch
Red Moon Architect - Return Of The Black Butterflies
Roger Waters - Is This the Life We Really Want?
Sam Amidon - The Following Mountain
She-Devils - She-Devils
T.RAUMSCHMIERE - Heimat
The Mountain Goats - Goths
Wavves - You're Welcome


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY