Ed Sheeran přiznal, že měl problémy se slávou. Srovnali ho však přátelé a rodina

11.05.2017 16:16 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Srovnat se se slávou je záležitost jen pro silné osobnosti. Také Ed Sheeran poznal, že to není nic lehkého. Nával popularity mu ale pomohla zvládnout podpora rodiny a přátel.

"Nemyslím si, že jsem se s tím vyrovnával dobře. Je to velmi zvláštní věc. Hrát na stadionu ve Wembley pro 87 tisíclidí a potom si jít sednout do šatny, kde je slyšet jen zvuk klimatizace... Ve Wembley jsem měl rodinu a přátele, ale na turné, to se přiznám, že jsem na chvíli ztrácel sám sebe. Mám dvanáct skutečně dobrých přátel a momentálně čtyři z nich zaměstnávám. Jsou při mně i během turné," řekl zpěvák v rozhovoru pro BBC Radio 4.

"Byl to vlastně můj bratranec, který mi řekl, abych nechodil pořád na párty a v podstatě mi naznačil, že když se neuklidním, odejde. Chci zdůraznit, že zaměstnávání blízkých lidí neznamená, že mi neustále přitakávají. Právě naopak - o svou práci se nebojí a řeknou mi všechno přímo."

Šestadvacetiletý hudebník debutoval v roce 2011 deskou "+". Po ní následovaly studiovky "X" (2014) a letos "÷" (2017). Se všemi lámal hitparády. Doposud získal dvě Grammy a čtyři Brit Awards.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY