Na pražský koncert System Of A Down byly uvolněny poslední vstupenky, předskokanem budou Code Orange

07.06.2017 08:20 - Jaromír Koc | foto: facebook.com/systemofadown

Nejen květen byl v České republice bohatý na velké rockové koncerty, také červen nabídne mnoho velkých umělců. Zatímco v neděli 11. června bude Praha ve znamení festivalu Aerodrome, kde se představí i Linkin Park, den poté bude pražská O2 arena patřit System Of A Down. Pokud tuto kapelu chcete vidět naživo, máte ještě šanci.

Koncert americké čtveřice byl již před časem oficiálně vyprodán, avšak aktuálně byly do prodeje uvolněny lístky z nevyzvednutých rezervací a taktéž byly dány do prodeje nevyužité rezervace kapely. Zároveň System Of A Down potvrdili, že do naší metropole nedorazí sami, ale přivezou si sebou i speciálního hosta. Bude jí hardcore punková formace Code Orange.

Pětice z Pittsburghu má na svém kontě prozatím tři studiová alba. To poslední s názvem "Forever" vyšlo v lednu tohoto roku a nabídlo jedenáct autorských písní. Dodejme, že poslední vstupenky na System Of A Down a Code Orange seženete v předprodejích sítě Ticketportal, a to ve všech cenových kategoriích, tedy v cenovém rozpětí 1 390 - 1 990 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY