Ondřej Ruml by rád žil střídavě u nás a na Kubě

08.05.2017 10:14 - Milan Menčík | foto: Michal Hančovský

Ondřej Ruml patří k nejzajímavějším osobnostem naší hudební scény. Veřejnost ho nejprve měla možnost poznat díky úspěšnému vystupování v jedné z talentových soutěží, posléze se ale na rozdíl od mnohých, kteří v této soutěži uspějí, dokázal postavit na vlastní nohy a důkazem toho bylo i jeho album "Nahubu". Známý je však nejen díky své muzice, ale také díky své kubánské manželce Doris.

"Ideální by bylo žít střídavě tady, kde si vydělávám na živobytí, a na Kubě, kde se přirozeně dostávám do pomalejšího tempa. Jakékoli plánování jde proti tamním zvyklostem, takže se nechávám unášet nicneděláním, odpoutám se od telefonu a sociálních sítí," rozpovídal se zpěvák serveru Novinky.cz a dal konkrétní příklad, jak vypadá jeho idylka.

"Ráno vstanu, udělám si čaj, sednu si na balkón a koukám na cvrkot dole, pak se seberu a jdu na trh, kde koupím čerstvou zeleninu a ovoce, u řezníka zase maso. Doma to pomalu vařím a popíjím pivo. Po obědě se natáhneme, do tří přečkáme to největší vedro a pak jedeme k řece se vykoupat." Problém Ruml nemá ani s rodiči své manželky. "Jsou to báječní lidé. Naučil jsem se už docela dobře španělsky s kubánským přízvukem, takže si i pokecáme. A v televizi koukáme třeba na baseball, který má rád tatínek mé ženy, a samozřejmě na telenovely."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY