LP vydává deluxe edici svého úspěšného alba "Lost On You"

05.05.2017 12:49 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud lze nějakou zpěvačku v posledních měsících považovat za fenomén, je jí určitě šestatřicetiletá Američanka LP. Se svým singlem "Lost On You" pobláznila (nejen) celou Evropu a skvěle se jí vede i v rámci prodejů stejnojmenného alba. Není tak divu, že právě vydává jeho deluxe edici.

Ta přichází na trh právě dnes (5. května) a čítá navíc čtyři zbrusu nové písně a dvě živé nahrávky. Šestici bonusů vévodí aktuální singl "Switchblade", který by měl být do evropských rádií nasazen v průběhu května. Vydání deluxe edice přichází v ten nejlepší okamžik. Zpěvačka totiž za pár dní startuje další část svého turné, které se během následujícího měsíce bude soustředit na zaoceánský trh. Není proto divu, že si před pár dny odbyla svoji premiéru i v tamější oblíbené show Jimmy Fallona.

Do Evropy se LP vrátí již 15. června, zhruba o měsíc později se opět ukáže i v České republice, a to v rámci festivalu Colours Of Ostrava. Pokud to máte blíž například do slovenského Prešova, zapište si do kalendáře 18. červen. Tamější Dobrý festival ale nenabídne pouze vystoupení této zpěvačky, headlinery bude například i David Hasselhoff, kapela Sepultura nebo Graham Candy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY