Jennifer Lopez připravuje další album ve španělštině, producentem je ex-manžel Marc Anthony

30.04.2017 12:38 - Jana Kloučková | foto: facebook interpreta

Deset let uběhlo od vydání španělsky nazpívaného alba "Como Ama una Mujer" a nyní by se Jennifer Lopez chtěla připomenout dalším španělským projektem. Americká zpěvačka a herečka plánuje vydání nových písní ve španělském jazyce už během tohoto léta.

J.Lo převzala před pár dny na Billboard Latin Music Awards dvě ocenění (Social Artist of the Year a Star Award) a u této příležitosti rovněž představila za doprovodu orchestru a standing ovation od publika zbrusu novou baladu "Mírate". Na podzim loňského roku se ještě pro změnu postarala o překvapivé ztvárnění španělsky zpívané písně "Olvídame y Pega la Vuelta", neboť se na pódiu objevila se svým ex-manželem. A v závěru nechyběl ani polibek.

Za zmínku bezpochyby stojí také fakt, že producentský post nadcházejícího alba, jehož název zatím není znám, zaujal opět, stejně jako v případě první kompilace písní ve španělštině, právě Marc Anthony. Práci na plánované desce bude tak vykonávat již z pozice bývalého manžela zpěvačky. Zdá se ovšem, že zmiňovaná skutečnost ničemu nevadí, naopak spolupráce svědčí o jejich dobrých vzájemných vztazích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY