Sohn přiveze do Prahy svou novou desku

25.04.2017 18:44 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Uhrančivý britský zpěvák a producent SOHN přiveze do Prahy svou novou desku "Rennen". V Paláci Akropolis vystoupí 16. listopadu 2017. Prodej vstupenek za 490 Kč bude zahájen tento pátek 28. dubna 2017 v deset hodin na fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro.

Christopher Michael Taylor se vepsal do širšího povědomí svým projektem Trouble Over Tokyo, který ale opustil v roce 2012 a vydal se vstříc novým hudebním obzorům pod jménem SOHN. Debutové album "Tremors" následovala dvouletá globální tour, která potvrdila SOHN jako tajný tip hudebních znalců. Uhrančivá kombinace vokálu a analogových syntezátorů sklidila ohlasy od Pitchforku po The Guardian. SOHN poté spolupracoval s různými hvězdami - skládal pro Rihannu nebo remixoval tracky Disclosure a The Weeknd.

Nakonec se izoloval ve svém domě v severní Kalifornii, kde vzniklo nové album: "Zavřel jsem se tam na měsíc úplně sám jen se všemi nástroji a vybavením, které jsem měl," vzpomíná. "V části domu jsem si udělal studio a měl jsem měsíc samoty na to, abych napsal něco nového." V lednu 2017 spatřilo světlo světa album "Rennen", které je odvážnější a přímočařejší než předchozí tvorba. SOHN do světa vzkazuje, že je čas se dát do pohybu a zase objet svět.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY