ATB ohlašuje nové dvojalbum skvělým singlem "Message Out To You"

20.04.2017 13:50 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

V červnu už to bude neuvěřitelných osmnáct let, co německý DJ a producent André Tanneberger poprvé představil projekt ATB a se singlem "9 PM (Till I Come)" zabodoval snad v celé Evropě. Již tento pátek (21. dubna) vydá své v pořadí desáté autorské album a vzhledem k tomu, že na něm pracoval tři roky, opět se sešlo tolik materiálu, že půjde i tentokrát o dvojalbum.

Jeho novinka dostala název "NeXt" a přinese celkem pětadvacet písní. Producent ji rozdělil na dva disky i náladově. První tvoří třináct převážně tanečních songů, se kterými André jistě opět zaboduje i v klubech, na druhý zařadil dvanáct ambientně laděných kousků.

Již před časem ATB představil instrumentální kousek "Connected", který dal do kupy s kolegou Andrew Rayelem, nyní do rádií uvádí mainstreamovou novinku "Message Out To You". Na první poslech chytlavý song vytvořil s Andrém dvoučlenný producentský tým F51 a svojí troškou přispělo i slovenské duo Robbin & Jonnis.

Singl "Message Out To You", který se pohybuje na hranici trance a EDM, jasně potvrzuje, že ATB má i po letech po hudební stránce co říct, a že tak oprávněně patří mezi nejúspěšnější evropské DJe a producenty.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY