Lady Gaga si poslechla, co frčí v rádiích, a nahrála "The Cure"

17.04.2017 09:58 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Lady Gaga zahájila světové turné k albu "Joanne" o několik měsíců dříve, než bylo v plánu. Stala se jednou z hlavních hvězd amerického hudebního festivalu Coachella, na němž zaskočila za Beyoncé, která se vzhledem ke svému těhotenství rozhodla raději odpočívat. Ke konci svého vystoupení odehrála i novinku s názvem "The Cure". S ní sice opět zkouší něco jiného, tentokrát určitě ale ne k dobru věci.

Výsledkem je totiž obyčejnost, která by zapadla do diskografie The Chainsmokers, nebo něco, co by tým okolo Kyga opěvoval jako revoluční změnu v rádiovém zvuku, stejně jako u "It Ain't Me". Ohrané tropické pískání, protivné luskání, naprosto zbytečný auto-tune a jalový beat alespoň trochu zachraňují hlasové exhibice, jež nám zpěvačka v refrénu dopřává. Když si vzpomeneme, jak ještě nedávno Stefani Joanne Angelina Germanotta prohlašovala, že další popové hity opravdu nemá zapotřebí, vyvstane na mysli otázka: "Co teda ta ženská vlastně chce?"

Zklamaní fanoušci si mohou alespoň pustit zdařilé video, jímž svůj setlist na festivalu zahájila. Přikládáme ho pod audio.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY