Janet Jackson hlásí konec manželství

11.04.2017 08:27 - Jana Kloučková | foto: Black Doll, Inc.

Uběhlo pouhých pár měsíců od doby, kdy Janet Jackson v pokročilém věku padesáti let oznámila narození prvního potomka. Z toho se posléze společně radovala se svým zámožným manželem Wissamem Al Manou. Nyní se však situace rázem proměnila. Čerstvá matka ohlašuje rozchod. Důvody pro toto rozhodnutí však zůstávají stále celkem nejasné.

Některá média vidí příčinu v osobnosti jejího manžela, kvůli kterému prý konvertovala k islámu. Na jedné straně je některými popisován jako přátelská a nekonfliktní povaha, jiní jej uvádějí jako osobu, která značně zasahovala do sféry osobního i profesního života umělkyně. Americká zpěvačka v manželství setrvávala od roku 2012. Syn, jenž dostal jméno Eissa Al Mana, přišel na svět 3. ledna letošního roku.

Rizikové těhotenství interpretky bylo zároveň hlavním důvodem k přerušení celosvětového turné Unbreakable World Tour, ačkoliv se zprvu spekulovalo o zdravotních problémech jiného rázu. Album "Unbreakable" mělo být rovněž představeno historicky poprvé i českému posluchači, bohužel se tomu z výše zmíněných důvodů ve výsledku nedošlo. K rozchodu, který zapříčinil rozpad nedávno vzniklé rodiny, aktuálně nezbývá nic jiného, než nehodnotit a raději plně respektovat toto jistě těžké rozhodnutí ze strany Janet Jackson.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY