Nová skladba a klip. Beyoncé nadělila dárek svým fanouškům a manželovi

10.04.2017 10:52 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Před dvěma lety Beyoncé oslavila výročí svatby s rapperem Jay-Zm zveřejněním videa, kde hrála na klavír až doposud nevydanou skladbu "Die With You". Tento týden uplynulo od jejich sňatku devět let a pro tak významnou událost si Bey opět připravila malé překvapení. Své fanoušky obdarovala stejnou skladbou, avšak tentokrát ve studiové verzi, navíc i s klipem.

Píseň je vlastně sama o sobě ódou, kterou zpěvačka oslavuje lásku ke svému manželovi. Samotný rapper bude pravděpodobně ten, kdo nahrávku nejvíc ocení. Pro nás ostatní je však mnohem zajímavější klip, který vydání tracku doprovází. Video totiž odkrývá reálný život manželů Carterových, a nám se tak dostává možnosti nahlédnout do jejich soukromí. Můžete se těšit na záběry ze společných cest nebo třeba i na to, jak vůbec vypadala svatba onoho hvězdného páru. Krom toho spousta záběrů ukazuje i jejich roztomilou dceru Blue Ivy.

Bohužel, vizuál je k vidění pouze jako exklusivní materiál pro předplatitele služby Tidal, tudíž nikde jinde ho zhlédnout není možné, na jejím facebookovém profilu je k dispozici pouze ukázka. Její manžel ostatně v minulých dnech nechal z ostatních streamovacích platforem odstranit téměř celou svou diskografii a poslechnout si ji lze také pouze na Tidalu.

Aktuálně má Beyoncé ve své kariéře přestávku, protože je podruhé těhotná a čeká dvojčata. Její těhotenství však vzbudilo velký rozruch hlavně ve spojitosti se zrušením vystoupení na letošním Coachella festivalu, kde měla být hlavní aktérkou. Spousta nadšenců si lístek na akci zakoupilo pouze kvůli její účasti. Organizátoři se celé fiasko snaží zachránit příslibem, že příští rok se zpěvačka na pódiu, jednoho z největších festivalů světa, určitě objeví.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY