Tomáš Klus vydává své první koncertní 2CD "ŽIV JE"

06.04.2017 15:52 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Tomáš Klus opepřil svůj loňský návrat koncertním turné Recyklus Tour a to nejlepší, co na vystoupeních zaznělo, už brzy nabídne na koncertním dvojalbu "ŽIV JE". Nahrávka vychází v exkluzivní distribuci Supraphonu 14. dubna 2017.

"V rámci Recyklus tour jsme nahráli několik koncertů, abychom měli z čeho vybírat. Kouzlo živého záznamu totiž spočívá i v tom, že na desce může uvíznout i něco zcela nečekaného," vysvětlil Tomáš Klus. Na desku se dostalo mimo osvědčených hitů i několik starších skladeb a nechybí ani aktuální singl "Dobré ráno" v koncertní i studiové verzi.

Tomáš Klus - ŽIV JE
© facebook interpreta
"Vlastně jsem po živém záznamu nikdy moc netoužil, vzhledem k tomu, že mým snažením je učinit z každého jednoho koncertu jedinečný zážitek, ale dost bylo mě. Tahle deska je svědectvím a díkuvzdáním Cílové skupině, formaci jedinečných muzikantů, exemplářů nelidskosti i humanity v čele s kapelníkem Jiřím Kučerovským, Janem Lstibůrkem a Petrem Škodou. Těmto pánům jsem vděčný za to, že si můžu dělat, co chci a stejně vždycky spadnu do měkký hudební peřinky, protože oni, na rozdíl ode mě ví, co dělají. S láskou a úctou k nim a jejich umu spatří světlo světa 'Živ je', aby bylo jasno," doplňuje Klus důvody vydání koncertní nahrávky. Turné, které bylo zaznamenáno, nadále pokračuje po českých i slovenských městech.

Tracklist alba "ŽIV JE" je následující: CD1: Tamaře, JdeVoZem, Sibyla, Ty jsi Tomáš Klus, Noe, 17b, Napojen, Až..., Dobré ráno, Poprvé, Amores Perros, Zmrzlým, HarmoNico, Nezapomínej; CD2: Nina, Anat, Přeju Ti, Do nebe, Žabí král, Marie, Chybíš mi, Jsem, Pocity, Koudelce, Dobré ráno (Bonus Track).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY