Counterfeit po strhující show ve vyprodaném Rock Café zamíří v červnu na Aerodrome Festival

06.04.2017 10:02 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jen pár hodin poté, co bouřlivý potlesk nadšeného publika ukončil jejich prvotřídní show ve vyprodaném sále pražského klubu Rock Café, potvrdili britští rockeři Counterfeit svůj brzký návrat do České republiky. Po boku Linkin Park, Simple Plan, Enter Shikari, Machine Gun Kellyho, Royal Republic a Mallory Knox vystoupí 11. června v Česku poprvé pod širým nebem na Aerodrome Festivalu.

"Moc se na Aerodrome těšíme. České publikum je skvělé a zahrát si na stejné akci s Linkin Park, na kterých jsme vyrůstali, je pro nás obrovskou výzvou. A já výzvy miluju," uvedl frontman Counterfeit Jamie Bower. "Ale nejsou to jen Linkin Park, obdivujeme i Enter Shikari. Vždyť oni vyprodávali obří sály dávno předtím, než vydali první desku. A Machine Gun Kelly? Nedávno jsme ho viděli live a byl jedním slovem neskutečný. Rockovější než leckterý rocker," dodává kapela, jejíž vystoupení v živelnosti a míře nasazení všech jejích členů nezůstávají za MGK pozadu. "Pro mě jsou koncerty exorcismem, při kterém ze sebe vydám úplně všechno. Nechci si po show vyčítat, že jsem do toho mohl vložit víc. To musí být přeci strašný pocit," dodává Bower, který se dává publiku všanc při každém vystoupení, kdy více než polovinu show odzpívá z davu pod pódiem. "Chci publikum vtáhnout do děje. Chci, aby měli možnost prožít to co my."

Poctivost, tvrdá práce, pořádná dávka talentu, velká úcta k publiku a pokora. To jsou hlavní atributy Counterfeit, kteří mají všechny předpoklady stanout brzy na největších hudebních pódiích na světě. Vždyť za necelé dva roky své existence už stihli odjet tři evropská turné (momentálně jsou na čtvrtém), vydat několik EP a singlů následovaných debutovým albem "Together We Are Stronger", vysloužit si nominaci na Kerrang Awards i premiéru singlu na BBC Radio 1.

V České republice koncertovali prvně vloni v červnu v Chapeau Rouge a před pár dny jim už leželo u nohou vyprodané Rock Café, které obléhaly davy fanoušků osm hodin před začátkem koncertu. Návštěvníci Aerodromu by si tak měli pospíšit a dorazit 11. června na letiště v Letňanech včas, aby tuhle kapelu nezmeškali. Vstupenky na Aerodrome Festival jsou v prodeji v síti Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY