Iggy Azalea na to jde opět přes zadky. Novinka "Mo Bounce" je ale hit, který už dlouho potřebovala

30.03.2017 10:48 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Twerk's not dead. Pokud jste si mysleli, že éra zadků je u konce a v hudebním mainstreamu se pozornost opět soustřeďuje na jiné přednosti (třeba, ehm, na hudbu), byli jste na omylu. Nový videoklip Iggy Azaley "Mo Bounce" nás vrací zpátky do roku 2014, jemuž vévodilo twerkující pozadí Nicki Minaj. Inspirace její "Anacondou", a to včetně obalu singlu, je tak zjevná, že pokud se nedočkáme dissu ze strany Minaj, asi bude něco špatně.

Laciný (což ovšem nečtěte jako nestylový) obsah videa se ale interpretce dá snadno odpustit, když uvážíme, že jinak je electro-trapová "Mo Bounce" plnokrevná hitovka. Repetetivní "mo bounce in the motherfuckin' house" se zarývá do paměti rychlostí třesoucích se půlek a snadno si lze představit, že skladba a její nesčetné remixy udělají pořádný rozruch na klubových parketech.

Co se týče několik měsíců odložené druhé řadovky "Digital Distortion", stále však nejsme o moc chytřejší. Na začátku měsíce rapperka přes Twitter jenom vzkázala svou omluvu a dlouhé čekání svedla na problémy v osobním životě. Doufejme, že možný úspěch s "Mo Bounce" pro ni bude dostatečnou tvůrčí vzpruhou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY