Mark Sherry slaví pětistý díl své rádiové show exkluzivní kompilací

17.03.2017 16:29 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Mark Sherry je jedním z pionýrů hudebního stylu tech-trance, který již dlouhá léta propaguje i ve své pravidelné radiové show Outburst. Ta v těchto týdnech slaví kulaté narozeniny, což se Mark rozhodl podpořit speciální kompilací.

"Když něco děláte srdcem, nevnímáte, jak ten čas utíká," dodává na adresu svých narozenin sám skotský DJ a producent, který svoji pravidelnou rádiovou show připravuje již více než deset let. Jako dárek všem fanouškům připravil dvoudiskovou kompilaci s názvem "Mark Sherry Presents Outburst 500", na kterou zařadil v rámci dvou setů průřez celou historií svého pořadu.

Na kompilaci, která v těchto dnech vychází digitálně i fyzicky, najdeme známé kousky od Marca V, Maxe Grahama, Richarda Duranda, Marcela Woodse, Tiesta nebo Maura Picotta. Samozřejmě nechybí ani několik nejlepších songů a remixů od samotného autora. Pokud očekáváte, že si titul budete moci zakoupit i u nás, tak vás zklameme. Fyzické nosiče u nás v distribuci neseženete, objednat si je můžete například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY