Vnady Mariah Carey si v novém klipu "I Don't" kradou veškerou pozornost

05.02.2017 14:03 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Stále sexy r'n'b diva Mariah Carey by si moc ráda napravila reputaci po debaklu, který se jí stal v posledních vteřinách roku 2016. V každoročně vysílané silvestrovské show Dicka Clarka měla zpěvačka vystoupit se svými dvěma písněmi. Bohužel nastaly technické komplikace a Mariah se ve sluchátkách vůbec neslyšela. A tak tam šest minut pochodovala před jásajícími fanoušky, pohoršovala se, že se vůbec neslyší, a občas hodila nějaký lehce hřejivý tón. Pak s grácií sobě vlastní odkráčela a šla si stěžovat na sociální sítě.

Neuběhl ani měsíc a Mariah Carey je zpět s novým singlem i novým videoklipem. Song "I Don't" je nudnou ucouranou r'n'b skladbou, kterých má ve svém portfoliu nespočet. Přítomností neznámého drsňáckého rappera tím ještě více upadá do unylého stereotypu. Pokud se ale zadíváte na doprovodný videoklip, patrně ani song nebudete nijak zvlášť vnímat.

Hlavní roli tu hrají zpěvaččiny bujné vnady. Mariah se kromě těsného svatebního negližé oblékla například i do útlého černého latexu, který dokonale rýsuje její pevné křivky. Největší prostor je tu ale věnován zpěvaččiným (s prominutím) kozám. Valí se na vás jako sněhová lavina v Himálajích a vy máte každou chvíli pocit, že už už vám vypadnou z obrazovky do obývacího pokoje. Místy se zdá, že se klip natáčel o přestávkách tvorby filmů pro dospělé.

Je smutné, že zpěvačka světového kalibru se snaží zaujmout tím, co předvádí její o dvacet let mladší kolegyně. Sice je sympatické, že si stále drží postavu jako antická mramorová socha, ale příště by se mohla soustředit na kvality svého hlasu. No zkrátka je třeba si všimnout, že ten uragán v hrdle je potřeba někam natlačit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY