Goldfrapp oblékli v "Anymore" Šíleného Maxe do androgynního luxusu

17.02.2017 16:06 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Elektronické duo Goldfrapp vydalo video k singlu z nadcházející desky "Silver Eye". Vizuál k "Anymore" zaletěli natočit na sopečnou Fuerteventuru a výsledek lahodí nejen uším, ale především očím.

Ohnivá hříva Alison Goldfrapp se zmítá v bizarním, leč hypnotizujícím rituálním tanci za doprovodu tanečníků, kteří jako by si odskočili z natáčení "Šíleného Maxe" a přehlídkových mol předních světových návrhářů zároveň. Sopečné pláně Fuerteventury tvoří impozantní plátno pro náznaky barev. S podobným konceptem pracovala nedávno i rapperka M.I.A. ve videu k singlu "P.O.W.A.". U londýnských elektroniků ale prázdnota nekonečné krajiny vyvolává hlavně úzkost. Ačkoliv pouští člověk brázdí za doprovodu desítky společníků, nepřestává se cítit zcela opuštěný a izolovaný od civilizace. Právě protikladné emoce a barvy klipu vévodí.

Po zvukové stránce se zdá, že se Alison s Willem odklánějí od náruživosti "Seventh Tree" a vrací se nablýskanému, rozveselenému synthu, kterého si fanoušci více užijí 31. března, kdy vychází nové album "Silver Eye".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY