Heavymetalová Síň slávy přivítá nové členy, mezi nimi i Lemmyho a Scorpions

05.01.2017 13:51 - Milan Menčík | foto: Patrik Bouzek

Kromě Rock'n'rollové síně slávy existuje i její heavymetalová verze. Ta prvně jmenovaná už oznámila, kdo do ní nově vstoupí, heavymetalová ji brzy nato následuje. Mimo již zesnulých Ronnieho Jamese Dia, Randyho Rhoadse a Lemmyho Kilmistera se dostane i na Scorpions (na snímku), kteří častují Českou republiku pravidelnými koncertními návštěvami.

K dalším pozvaným patří Ross "The Boss" Friedman, Rudy Sarzo, Frankie Banali, Vinny Appice, Don Airey, Andy Zildjian, vydavatelství Metal Blade Records a Rainbow Bar & Grill v kalifornském West Hollywoodu.

Slavnostní večer proběhne 18. ledna v kalifornském Anaheimu. Akci bude moderovat Eddie Trunk a během večera vystoupí i Dio Disciples v sestavě Craig Goldy, Simon Wright, Scott Warren, Bjorn Englen, Tim "Ripper" Owens a Joe Retta. Dostane se i na projekt bývalého kytaristy Manowar Rosse "The Boss" Friedmana. S ním se představí Rhino, Marc Lopes a Mike LePond.

Celý výtěžek z ceremoniálu půjde na Ronnie James Dio Stand Up And Shout Cancer Fund. Manželka Ronnieho Jamese Dia Wendy na to konto pro server blabbermouth.net uvedla: "Všechny peníze půjdou na výzkum rakoviny a vzdělání s nadějí, že jednou už najdeme způsob, jak vyléčit tuto strašnou nemoc, která už vzala životy mnohým z našich milovaných."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY