St. Vincent se letos pochlubí novým albem

06.01.2017 17:21 - Milan Menčík | foto: Marek Gerhard / musicserver.cz

Po bok Jamese Blunta či Anny K. a samozřejmě také mnoha dalších se letos zařadí i St. Vincent. Čtyřiatřicetiletá americká zpěvačka a multiinstrumentalistka totiž chystá na rok 2017 nové studiové album. Prozradila to v rozhovoru pro lednové číslo amerického měsíčníku Guitar World.

"Měla jsem čas zpomalit a uvažovat o různých věcech. Nebyl to klasický cyklus turné, album, turné, album, jaký jsem měla posledních deset let. Mám pocit, že to bude nejhlubší a nejodvážnější deska, na které jsem kdy dělala. Myslím, že jen hudba, která hovoří o konkrétních věcech, může uspět," vysvětlila své vnitřní pocity tato žena mnoha profesí.

Již nyní je jasné, že laťku má nastavenou pořádně vysoko. Zatím poslední eponymní album bylo vyhlášeno listy The Guardian, NME a portálem Gigwise.com jako Deska roku 2014. Navíc je St. Vincent podepsána pod soundtrackem krátkometrážního filmu "Come Swim", ve kterém si post režisérky vyzkoušela Kristen Stewart. Minifilm, který slouží projektu Shatterbox Anthology, bude premiérován už v lednu na filmovém festivalu Sundance.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY