Kapitán Demo oslaví Vánoce v Roxy

03.12.2016 17:52 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kapitán Demo aka česko-italský multimilionář a známá postava pražské drum'n'bassové scény miluje Vánoce. Svědčí o tom jeho pravidelné vánoční koncerty v pražské Roxy, ze kterých všechny výnosy putují na dobročinné účely pro znuděné děti amerických milionářů. Letošní rok si po dlouhém uvažování zvolil datum 8. prosince a to hlavně kvůli astrologickým důvodům.

"Venuše bude zrovna v Merkuru, malej vůz bude zlatě zářit na obloze a můj velkej vůz bude zaparkovanej před Roxy. Jinak nemám vůbec zapotřebí vám o mojí show nic prozrazovat. Stejně to zase bude plný. Tyhle žvásty do tiskovek mám úplně u ptáka," vysvětluje detaily show sám mistr.

Demo skromně dodává: "Každý normální člověk ví, kdo jsem, a ví, že dělám věci jinak než ostatní, a taky moc dobře ví, že moje koncerty jsou nezapomenutelný. Nepotřebuju ani předkapelu ani plakáty ani jiný hnědý ptákoviny k tomu, abych zaplnil Roxy a pobavil lidi. Nemusím ani říkat, že nová deska 'Bez klobouku Boss' bude venku 32. února na mým labelu Indies MG a že mám venku novej singl a klip."

Bavte se! Vesmír vás má rád, ale tahle planeta už s váma pomalu ztrácí trpělivost. Vstupenky za 170 Kč + poplatky jsou k mání na GoOut.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY