Kiss se vrací do České republiky. V květnu příštího roku zahrají v Brně

29.11.2016 10:52 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Legendární Kiss po dvou letech opět navštíví Českou republiku. Po vyprodaném koncertě v pražské O2 areně se čtyřčlenná kapela v rámci turné zastaví v Brně. Koncert se uskuteční 20. května 2017 na Výstavišti BVV.

Paul Stanley, Gene Simmons, Eric Singer a Tommy Thayer se během posledních měsíců představili na vyprodaném turné v USA. Evropští fanoušci ale naléhali a žádali si další koncerty. Kapela jejich prosby vyslyšela a v květnu příštího roku tak v Evropě odehraje celkem devatenáct koncertů.

Vše začne první květnový den v Moskvě, následně se skupina přesune například do Helsinek, Stockholmu, Osla, Turína, Mnichova nebo právě do Brna. Celou květnovou pouť po Evropě čtveřice zakončí ve Velké Británii, kde vystoupí v Glasgow, Birminghamu, Manchesteru a Londýně.

Vstupenky na show legendy, která má na svém kontě čtyřiačtyřicet alb a více než sto miliónů prodaných desek, půjdou do prodeje v pátek 2. prosince, a to za cenu od 990 do 2 190 Kč. Seženete je od 9 hodiny ráno v předprodeji sítě Ticketpro a Ticketportal. Předprodej VIP balíčků pro fan klub bude spuštěn již 30. listopadu, opět úderem 9 hodiny ranní.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY