The Veronicas ukazují v "On Your Side" opravdovost citů

30.11.2016 17:04 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Nová deska sourozeneckého dua The Veronicas je stále v nedohlednu, Lisa a Jessica Origliasso své fanoušky alespoň pravidelně zásobují novými singly. Naposledy se dívky přihlásily počátkem léta songem "In My Blood", nyní nadcházející album propagují novinkou "On Your Side".

Píseň dívky napsaly společně s Jimem Eliotem, který má ve svém rejstříku i songy pro Ellie Goulding, Kylie Minogue nebo Olly Murse. Produkce příjemné taneční písně se ujal začínající Švéd Ollipop, který je odbornou hudební veřejnosti vnímán jako zázračné dítě.

The Veronicas měly jasnou představu, co chtějí vizuálem sdělit, a tak o pomoc požádaly kamarádku - australskou modelku, DJ a herečku Ruby Rose, která si v klipu zahrála i jednu ze dvou hlavních úloh. Ta se pasovala do role nové přítelkyně jedné ze sester, s kterou Jessica prožívá velmi vášnivý milostný vztah. Ten vypadá navenek idylicky, leč uvnitř se projevují stále větší a větší trhliny.

"V mnoha vztazích je to tak, že když někoho poznáš, žiješ jen a pouze tím vztahem a dotyčnému ukazuješ svoji zranitelnost a nezralost. Když pak vztah skončí, děláš jako by dotyčný nikdy neexistoval," dodává k dojemnému klipu Jessica, která je i díky osobním zkušenostem zastáncem toho, aby se svými ex zůstala i po vztahu kamarádkou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY