Kolotoč humoru a zábavy s The Tap Tap a jejich hosty se roztočí už po páté. Tentokrát 6. prosince ve Foru Karlín

23.11.2016 08:40 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Ani na letošního Mikuláše kapela The Tap Tap nepřipraví své fanoušky o každoroční taptapáckou mikulášskou nadílku. A bude v lecčem výjimečná. Nejen, že se letos kvůli plánované rekonstrukci Státní Opery uskuteční ve Foru Karlín, ale The Tap Tap zde pokřtí hned dva své nové tituly. Prvním bude kniha s názvem "Řiditel autobusu", která vyšla v říjnu u knižního nakladatelství Paseka od spisovatelky Lucie Fialové. Tato kniha čerstvě s přehledem zvítězila v podzimním hlasování Velkého knižního čtvrtku. V druhé řadě zde ale pokřtí absolutní novinku. The Tap Tap si totiž na konec listopadu pro všechny připravili nové studiové album "Noha na kolejích".

The Tap Tap plakát
© facebook interpreta
Letošní mikulášský koncert se uskuteční 6. prosince od osmnácti hodin v prostorách hudebního klubu Forum Karlín. Na rozehřátí vystoupí Xindl X s kapelou se svými největšími hity, a pak už bude vše na The Tap Tap. Hlavním hostem večera bude nesmírně talentovaná americká zpěvačka a hudebnice Gaelynn Lea, která vystoupí sólově i společně s The Tap Tap. Uslyšíte písničky z nového CD "Noha na kolejích", které po koncertu společně s knihou "Řiditel autobusu" kapela pokřtí a všem zájemcům vlastnoručně podepíše.

K celkovému odvazu přispějí hosté Xindl X, Kamil Střihavka, Dáda Patrasová, Tomáš Hanák a čtyřicetičlenný dívčí sbor Puellae Cantantes z Litoměřic. Chybět samozřejmě nebude ani klasická mikulášská nadílka. Koncert bude od 18:45 v přímém přenosu vysílán na ČT2.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY