Pet Shop Boys nahráli tři zapomenuté skladby

08.10.2002 09:33 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Pet Shop Boys - Release
© facebook interpreta
Na na jaře vydaném albu "Release", z něhož už pocházejí dva hity ("Home And Dry" a "I Get Along"), Pet Shop Boys objevili kytary. A jak to vypadá, začínají objevovat i mnohé další věci.

Možná si pamatujete na to, že naši Here či Ecstasy Of St. Theresa před lety nahráli John Peel Session, tedy několik skladeb pro show tohoto legendárního britského DJe (v původním slova smyslu). A právě v jeho pořadu, kde se prezentují především neznámé skupiny, se 10. října objeví i Pet Shop Boys, kapela původně výhradně elektronická a nyní v žádném případě "nová". Pro tuto příležitost však duo pořídilo nahrávky dvou skladeb, které jim ležely v šuplíku už řadu let, konkrétně byly složeny už v roce 1983. Jedná se o písničky "A Powerful Friend" a "If Looks Could Kill". K tomu přidali i svou verzi dávné skladby Bobbyho "O" "Try It (I'm In Love With A Married Man)" a také svůj nový singl "London".

Vzhledem k tomu, že do Česka signál britského Radia 1 skutečně nedolétne, není od věci si 10. října, kdy se John Peel Session s Pet Shop Boys bude vysílat, naladit rádio přes internet.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY