Na trh přichází již pátý díl kompilace "Pure Trance"

06.11.2016 18:03 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I když v rámci taneční hudby vládne v současné době styl tropical house, i trance si uchovává svoji přízeň fanoušků, která navíc poslední léta opět posiluje. To je znát nejen na množství pořádaných festivalů, kde vládne tato hudba, ale i na počtu trancových kompilací, které v současné době vychází. Jednu z těch nejúspěšnějších má na svém kontě britský DJ a producent Solarstone, který právě přichází s již pátým dílem své řady "Pure Trance".

Zatímco předchozí díly obsahovaly dva disky, přičemž jeden vždy namíchal právě Solarstone a druhý jeden z jeho DJských kolegů, tentokrát se rozrostl na trojdiskový komplet. Hosty uznávaného Brita je tentokrát americký zástupce progressive trance vystupující pod pseudonymem Forerunners a irský pionýr tech trance Sneijder.

Tito tři pánové spojili do tří DJských setů více než padesát songů, mezi kterými najdeme samozřejmě i ty nejnovější kousky z jejich vlastní produkce či jejich nové remixy. Kromě toho kompilace obsahuje novinky od Giuseppe Ottavianiho, Eco, Driftmoona či Maria Piu a mnoho exkluzivních songů, který byly jejich autory uvolněny speciálně pro účely "Pure Trance V5".

Kompilace vyšla koncem října digitálně, od sedmého listopadového dne je v prodeji i fyzicky. Čeští fanoušci trance si budou muset počkat až do druhé poloviny listopadu na distribuci, pokud by chtěli mít fyzickou verzi doma dřív, mohou si jí objednat nyní zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY