Roxette požádali o klip k "Why Don't You Bring Me Flowers?" své fanoušky

06.11.2016 13:00 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Poté, co švédské duo Roxette na jaře tohoto roku zrušilo poslední část svého RoXXXette 30th Anniversary Tour, to už vypadalo, že se kromě vydání alba "Good Karma" ničeho dalšího nedočkáme. Opak je ale pravdou. Kapela zmiňovanou desku vehementně propaguje a právě představuje již třetí singl z ní.

Pravdou je, že na sociálních sítích je aktivní převážně Per Gessle nebo samotný management, ale i přes nevalné zdraví je do procesu propagace okrajově zapojována i Marie Fredriksson. V klipu k pilotnímu singlu "It Just Happens" jsme jí mohli vidět pouze sedící, k následné rádiovce "Some Other Summer" vzniklo jen tzv. lyric video, což nevěstilo nic moc dobrého.

O to pozitivnější byla před časem informace, že Per i Marie plánují klip k další písni. Původně balada "Why Don't You Bring Me Flowers?" se dočkala úplně nového, jemně tanečního kabátu, o který se postaralo švédské duo Addeboy vs Cliff. Ve vizuálu uvidíme krátce nejen Marii a Pera, ale především desítky fanoušků, kteří přes sociální sítě dostali za úkol natočit krátká videa vážící se k tomuto songu. Střihači následně odvedli výbornou práci a vznikl tak milý klip, které na srdci zahřeje nejen ty, kteří si v něm měli možnost zahrát.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY