Republic Of Two sázejí v "My Serenade" na osobitost noci

02.11.2016 11:34 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

"My Serenade" je druhým singlem z desky "Back To The Trees", kterým Republic Of Two o sobě dávají vědět před chystaným spánkem. Video si vzal do svých tvůrčích rukou team Monokl, pod režií je podepsána dvojice Kryštof Kalina a Givinar Kříž, oba jsou i autory námětu; styling je pak dílem Jordana Haje.

V klipu si zahráli Andrea Miltner, Roy McCrerey a Jakub Foltýn, samotný příběh je pak melodramatem o osamocené noci, kdy se vám některé věci zcela nevydaří, jak si v skrytu vlastní duše přejete a chcete si užít pár chvil, kdy se oddáte jen vnitřním pocitům - přesto však chcete být v určitém kontaktu se svým okolím. Vizualizace tak dodržuje linii textu samotné písně a jde na její dřeň. Videoklip je jistota za sedm z deseti.

Republic Of Two ve čtvrtek 3. listopadu odehrají koncert v pražském Roxy/NoD a dle posledních informací to bude i na nějakou předem nedefinovanou chvíli poslední vystoupení pod hlavičkou tohoto projektu. Těšit se však můžete na projekce Tadeáše Haagera a během večera dojde na několik hostů, svou účast přislíbili třeba Ema Brabcová (Luno), Emma Smetana nebo Mejsn (Teepee). "My Serenade" berte jako pozvánku na tento podzimně laděný večírek, vstupenky jsou stále v předprodeji.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY