Nesmrtelná hudba Pink Floyd rozezní v listopadu Ostravar arénu

28.10.2016 17:10 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Po celosvětovém veleúspěšném turné v loňském roce čítajícím sto čtyřicet šest koncertních zastávek se Brit Floyd, nejznámější a nejvěrnější Pink Floyd show, vrátí do Evropy a v sobotu 12. listopadu vystoupí v Ostravar Aréně. Všem fanouškům Brit Floyd připomene zásadní písně z alb "The Dark Side Of The Moon", "Wish You Were Here", "Animals", "The Wall" a "The Division Bell". Brit Floyd uchvátí příznivce nejen ztvárněním celé skladby "Echoes" z přelomového alba "Meddle", ale také ostatními hudebními drahokamy z více než padesátileté historie Pink Floyd.

Damian Darlington, zpěvák a kytarista Brit Floyd, prohlásil: "Reakce publika při turné 'Space And Time' v roce 2015 byly natolik pozitivní, že jsme se rozhodli pokračovat i v tomto roce a turné nazvali 'Space And Time Continuum'. Naším cílem je přinést fanouškům ještě silnější a vskutku neopakovatelný zážitek. Repertoár Pink Floyd obsahuje obrovské množství kvalitního hudebního materiálu a určitě se tentokrát kromě stabilně hraných songů zaměříme i na pár novinek."

Na turné Brit Floyd vyráží s nejmodernější zvukovou a světelnou aparaturou a video designem, který podtrhuje působivost floydovských skladeb. Velkolepá pódiová produkce projektu Brit Floyd "Space And Time Continuum" slibuje všem fanouškům nezapomenutelný zážitek. Vstupenky na ostravský koncert Brit Floyd jsou v prodeji v sítích Ticketportal a Ticket Art v cenových kategoriích 490 až 1190 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY