Bruno Mars je v novém singlu "24K Magic" stejně funky jako v "Uptown Funk"

07.10.2016 13:30 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Bruno Mars se po dlouhých čtyřech letech vrací opět na hudební scénu, alespoň co se týče jeho sólové kariéry. Není to tak dávno, co rádia protáčela megahit "Uptown Funk", který vytvořil společně s producentem Markem Ronsonem, a zjevně se ve stylu funky pojede dál. Nová píseň "24K Magic" je první ukázkou toho, co nám Bruno přinese na svém třetím, stejnojmenném studiovém albu, které vyjde 18. listopadu. A nutno podotknout, že jsme čekali něco víc než jen vykrádání sebe sama.

Zpěvák má sice za sebou zatím dvě řadové desky, ale pokaždé světu ukázal úplně odlišnou tvář. Po zamilovaných slaďácích přinesl svěží retro styl. Úspěch "Uptown Funk" ale vyvolal, že se opět vstoupí do stejné neonové řeky. Píseň "24K Magic" je jasným pokračovatelem zmíněného hitu. Styl funky, boogie a old school rap se na vás vyvalí v takové míře, že vám budou zlaté nápisy gangsta blikat před očima. Rádia po tom skočí jako gepard na utíkající gazelu, ale recyklace dřívějšího úspěchu je tu až moc okatá.

Doprovodný videoklip se rovněž nese ve stejném duchu. Bruno Mars vystoupí ze soukromého tryskáče se slovy: "Hádejte, kdo se vrátil," a odfrčí si to v kabrioletu do města tisíce světel na už tak pořádně rozjetou párty plnou spoře oděných děvčat. Záda mu vždy kryjí jeho gangsta buddies a všichni jsou zářiví, ověšení zlatými řetězy a cool.

Tentokrát to Brunovi moc nevyšlo. Doufejme, že nová deska bude i o něčem jiném, než jsou mejdany, peníze a žhavé kočky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY