Nabitý line up BE24 doplňuje excentrický tech/housový producent Seth Troxler

07.10.2016 20:43 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Seth Troxler je bez diskuzí jeden z nejvýraznějších person současné elektronické scény, a to hlavně díky své osobitosti. Michiganský rodák má na triku zrod hned několika labelů a pravidelně se jeho jméno objevuje na line-upech světových klubů a festivalů (Fabric, DC10, Coachella, Sónar a Burning Man). Nebojí se experimentovat, rád je výstřední. Existují i pomluvy, že je mimozemšťan, které s oblibou sám šíří. Jak to je doopravdy, se dozví všichni už 27. října. Roxy zažije v rámci oslav BE24 jeden z jeho šmrncovních setů.

Seth Troxler plakát
© facebook interpreta
Když bylo Sethovi čtrnáct let, jeho rodina se přestěhovala do Detroitu, kde se sám ihned zařadil do tamní hudební scény. Začal pořádat undergroudové parties a dostal práci jako nákupčí techno desek pro obchod Melodies & Memories společně s další legendou Terrence Parkerem. Rok po maturitě už měl Seth pozvánku na malou evropskou tour a zahrál si třeba v Panorama Baru v Berlíně. Tam se také hned, jak to bylo možné, přestěhoval a začal budovat svou kariéru. Společně s Ryan Crosson a dalšími založil Visionquest label a stál i u zrodu dalších, jako jsou Tuskegee, Soft Touch a Play It, Say It. Jeho jméno se pravidelně objevuje na line-upech klubů Fabric, DC10, Watergate nebo festivalech Detroit Electronic Music Festival, Glastonbury, Coachella, Sónar a Burning Man. Hned několikrát se také umístil v první desítce žebříčku TOP100 DJs Resident Advisoru.

Seth Troxler je v současné době jednou z nejvýraznějších osobností tech/housové scény, a to především díky své excentrické osobnosti. Rád experimentuje a nebojí se ve svých setech prolnout minimal techno s funkovou taneční housovou záležitostí. K jeho jménu se vztahuje i spousta fantaskních historek o jeho mimozemském původu, které podtrhují jeho výstřednost. "Na základě mayského proroctví byl Seth Troxler darován detroitskému technu mezigalaktickými polobohy z budoucnosti." Podle naší důkladné rešerše jsou ale pomluvy, že je Seth mimozemšťan, nepravdivé. Svůj názor na něj si budeš moct udělat už 27. října na výročních oslavách Roxy - BE24. Vstupenky za 400 Kč + poplatky se dají v předprodejích zakoupit na GoOut a v Café NoD za zvýhodněných 410 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY