Project Pitchfork láká na nové album prvním klipem "Titânes"

04.10.2016 14:16 - Aleš Lochman | foto: facebook interpreta

Project Pitchfork své zatím poslední studiové album "Blood" vydali před dvěma lety, nový kousek do jejich diskografie je pod názvem "Look Up, I'm Down There" naplánován na 28. října. Trio pod vedením charismatického Petera Spillese fanouškům nyní posílá ochutnávku v podobě prvního singlu "Titânes".

Hudebně se píseň nese v minimalistickém elektronickém duchu, ve kterém více vyniknou ostřejší polohy skladby, od dřívější tvorby tria se ale nijak výrazně neodlišuje. Ve videoklipu, který nemá žádný jasný příběh, sledujeme předáka kapely, který se coby temný anděl s černými křídly zrodí na poušti z písku. Potemnělou náladu dotváří zpomalené záběry a černobílý obraz. Ač se tedy jedná o čerstvou novinku a fanoušci budou z pohyblivých obrázků nadšeni, videoklip nepřináší nic objevného ani zapamatovatelného, což je na první singl z novinkové nahrávky škoda.

Pro úplnost ještě dodáváme kompletní tracklist alba "Look Up, I'm Down There", které bude kromě klasického CD nosiče možné pořizovat i v limitovaných edicích s dárky: Into Orbit, Titânes, Propaganda Child, Blind Eye, Pandora, Look Up, I’m Down There, Volcano, Sunset Devastation, Open With Caution, Furious Numbers, Exile, Sky Eye.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY