Pražský koncert Wolfmother podpoří rakouská kapela Mother’s Cake

02.10.2016 10:39 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Rakouská hardrocková formace Mother’s Cake zvládla za osm let své existence vydat dvě alba a koncertovat po boku legend jako Iggy And The Stooges, Deftones nebo Limp Bizkit. Za jejich úspěchem stojí um kombinovat funkové pasáže s hardrockovou energií. U nás se představí poprvé jako support pro australské Wolfmother, kteří vystoupí v Roxy v rámci Gypsy Caravan Tour už 10. listopadu.

Wolfmother plakát
© facebook interpreta
Z malé vesničky v Tyrolských Alpách až do vyprodaných klubů. Rakouská hardrocková formace Mother’s Cake zvládla za osm let své existence vydat dvě kritikou i fanoušky ceněná alba. Svou debutovou desku "Creations’s Finest" vydali v roce 2012 a hned první singl "Soul Prison" získal necelých tři sta tisíc zhlédnutí na YouTube. Minulý rok vydali své druhé album "Love The Filth", které si opět získalo pozitivní reakce a i díky tomu si je pro svou show vybrali jako support Limp Bizkit.

Mother’s Cake umí skvěle kombinovat funkové pasáže s hardrockovými a nebojí se přidat ani trochu psychedelie. U nás se představí poprvé jako support pro australské Wolfmother, kteří vystoupí v Roxy v rámci Gypsy Caravan Tour už 10. listopadu. Cena vstupenky je v předprodeji na GoOut, Ticketpro a Ticketportalu 680 Kč + poplatky, v NoDu za 710 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY