Macy Gray a její album "Stripped" je nyní k poslechu v Praze a Brně

11.10.2016 08:41 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Výjimečně živý a realistický zvuk nové desky "Stripped" můžete v těchto dnech okusit na vlastní uši v poslechových studiích sluchátkového specialisty AUDIGO.CZ, kde je novinka k dispozici v nejvyšší studiové kvalitě FLAC 192 kHz / 24 bit. Ukázky z desky můžete vyzkoušet se sluchátky všech předních světových výrobců, a to dokonce i s klenoty, jejichž cena se počítá na desítky tisíc korun.

Macy Gray - Stripped
© facebook interpreta
Čím je zvuk desky výjimečný? Album vyšlo u audiofilského labelu Chesky Records, který je už sám o sobě zárukou vysoké kvality, nicméně s nahrávkou "Stripped" šel vydavatel ještě dál. Celý koncert byl zaznamenán jediným binaurálním mikrofonem, který dokonale simuluje lidský sluch, a může tak zprostředkovat naprosto realistický dojem prostoru, jako by se posluchač skutečně nacházel v první řadě.

Deska vyšla 9. září a jde o živý záznam koncertu z jednoho z brooklynských kostelů, pořízený během dvou letošních dubnových večerů. Zpěvačka Macy Gray se na desce premiérově oddává svým dlouho potlačovaným jazzovým touhám, jimiž velmi zkušeně obarvila nejen své známé hity ("I Try", "Sweet Baby", "She Ain't Right For You", "The First Time"), ale také dvě coververze (Metallica, Bob Marley) a několik skladeb nových.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY