Depeche Mode odpočítávají do 11. října. Co chystají?

30.09.2016 11:40 - Aleš Lochman | foto: facebook interpreta

Na oficiálních stránkách legendárních Depeche Mode se objevilo tajuplné odpočítávání, které skončí 11. října přesně ve 12:00 hodin Greenwichského času (13:00 našeho). Čeho se na jeho konci dočkáme?

Legendární Britové začali letos v dubnu v Santa Barbaře nahrávat své už čtrnácté studiové album, následovníka tři roky staré desky "Delta Machine". Bena Millera, který stál za zvukem tří posledních desek na producentské stoličce vystřídal James Ford. Tento milovník analogových syntezátorů má za sebou spolupráci např. s Klaxons, Florence And The Machine nebo Arctic Monkeys, kterým produkoval hned čtyři desky. Fanoušci jsou tedy řádně natěšení.

Nahrávání je už několik týdnů u konce, je tedy možné, že má odpočet něco společného s oznámením data vydání nového materiálu, prvního singlu nebo ohlášení světového turné. Jisté je jen jedno - kapela nedávno ohlásila kolekci všech svých dosavadních videoklipů, která vyjde 11. listopadu u Sony rovnou na třech DVD discích pod názvem "Video Singles Collection" - tohoto se tedy zpráva týkat nebude.

Odpočívejte tedy s námi a těšte se, čekání si můžeme zkrátit třeba jednou písní z bohaté kariéry Depeche Mode:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY